「日本のおいしい」をグラスで体験 ~日本のおいしい&ミクソロジー~

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「日本のおいしい」をグラスで体験 ~日本のおいしい&ミクソロジー~

海苔やかつお節、みょうがなど日本の食材を織り交ぜた3種の個性溢れる「日本のおいしい」を皆様にグラスで体験していただきたく、様々なミクソロジー技術を使い液体化したオリジナルカクテルをご用意しました。
期間限定の和風 *ミクソロジー を是非お楽しみください。
*ミクソロジーとは、「Mix(混ぜる)」と「Ology(~論)」を組み合わせた造語です。
フルーツや野菜、ハーブ、スパイスなどの素材を活用して作る、新しいスタイルのカクテルを指します。

We are pleased to announce that for the limited period till end of May 2025, we are offering the Original “Oishii” items created based on the various mixology techniques.
Typical Japanese food items like Nori seaweed laver, Katsuobushi dried bonito and Myoga Japanese ginger turn into unique cocktails you can try only at Terrace Bar.

日程 2025年3月6日(木)~5月31日(土)
時間 17:00~23:30(L.O 23:00)
料金 ALL ¥1,800-

カクテル紹介

OMUSUBI~おむすび~

焼き海苔をインフュージョンした国産米100%が原料の白(HAKU)ウォッカをベースに、日本酒や紫蘇、梅などを合わせたカクテル。
まるでおむすびを食べているかのような感覚になる日本の伝統料理をグラスでお楽しみください。
This cocktail is based on Haku vodka made from 100% domestic rice infused with grilled seaweed, and is mixed with sake, shiso, and ume plum.
Enjoy a glass of this traditional Japanese dish that makes you feel as if you are eating a rice ball.

 

Whisky Sour with Dried Bonito and Roasted Green Tea
~かつおと焦がしほうじ茶のウィスキーサワー~

心地良いスモーキーアロマが香るニッカ・フロンティアをベースに、カツオ出汁をシェリーで抽出した出汁シェリーと香ばしいほうじ茶を合わせた日本の旨味をお楽しみください。
Enjoy the Japanese flavor of Nikka Frontier, which has a pleasant smoky aroma, combined with dashi sherry extracted from bonito soup stock and aromatic roasted green tea.
 

GinTonic with Japanese GingerChili Pepper
~みょうがと唐辛子のジントニック~

みょうがを漬け込んだ京都のクラフトジン「季の美」をベースに、唐辛子やスパイスの風味を白ワインに移した刺激的なアクセントが心地よく広がる一杯。
Based on Kyoto craft gin “Ki-no-Bi,” in which Japanese ginger is pickled, the flavors of chili pepper and spices are transferred to white wine to create a pleasantly stimulating accent.

 

※写真はイメージです
※表記の料金には税金・サービス料が含まれております。

ご予約・お問い合わせ
TEL : 0476-33-0333(テラス バー)

対象レストラン

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